Πρόσκληση - Αίτηση - Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Περιφέρειας Αττικής – ΕΒΕΑ (B’ Κύκλος)

Το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική 2021-2027», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Περιφέρειας Αττικής - ΕΒΕΑ» με κωδικό ΟΠΣ 6004202, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 330/07-02-2024 (ΑΔΑ: 9Η7Ξ7Λ7-ΗΙ7) Απόφαση Ένταξης της Πράξης, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Αττική».

Η Πράξη αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσπάθεια παρέμβασης μέσω της παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και δεξιοτήτων σε 1.500 εργαζόμενους, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης.

Η παρούσα πρόσκληση δημοσιεύεται για την κάλυψη κενών θέσεων που προέκυψαν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης ωφελούμενων στην εν λόγω δράση στα πλαίσια της υπ’ αριθ. 7467/09-09-2022 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα του Α’ κύκλου επιλογής ωφελούμενων εντάχθηκαν στη δράση 1.325 ωφελούμενοι ως επιτυχόντες. Ως εκ τούτου οι κενές προς κάλυψη θέσεις στα πλαίσια της παρούσας πρόσκλησης ανέρχονται στις εκατόν εβδομήντα πέντε (175). Στην περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις λόγω πιθανής αποχώρησης επιτυχόντων της Α’ φάσης, αυτές θα καλυφθούν από επιλαχόντες που θα προκύψουν στα πλαίσια της παρούσας πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες κείμενο της πρόσκλησης

Footer Image